Op avontuur met Schatgravers,

Dit spel is bedoeld om er achter te komen wie jij bent, waar jouw kwaliteiten liggen, wat je moeilijk vindt of eng en wat je nodig hebt om van dat gevoel af te komen. Het motiveert het zelfvertrouwen van je kind, waardoor deze leert na te denken wat het zelf nodig heeft bij vervelende gedachtes of situaties. Wat kun je doen als je; verdrietig of boos bent?  Of dat je denkt dat je niks kunt? Ook kan het spel leiden naar een doel:" wat wil ik bereiken"? Wat heb ik daarvoor nodig? Door kritisch te kijken naar jezelf en je kwaliteiten brengt het je hele mooie schatten, waar je trots op mag zijn. Hang de schatkaart na de expeditie op een mooi plekje zodat je er altijd naar kunt kijken, ook tijdens slechtere dagen...

Voor wie:

- Tijdens een kindercoachtraject kunnen wij het spel doen en kijken wat je heel leuk vindt, wat er goed gaat maar ook wat je nog eng of moeilijk vindt. Hoe komen wij zover dat je toch dat laatste zetje krijgt om over het riviertje te komen? Ik neem je mee op expeditie of samen met je vader of moeder! 

- In groepsverband (workshop) neem ik een groepje kinderen (maximaal 4) mee op avontuur. Wat zijn jouw schatten, wat kun je goed en wat zou je nog graag willen leren? Door samen dit spel te doen leer je veel over jezelf en over de ander. Na het verzamelen van jouw schatten maken wij een echte schatkaart met jouw eigen schatten!   Het is ook erg leuk om te doen tijdens een feestje of met vrienden en vriendinnen om elkaar nog beter te leren kennen. 

- Voor volwassenen: om erachter te komen hoe het nu eigenlijk met jou gaat. Wie jij bent, wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Hoe sta jij in het leven op dit moment? Jij speelt het spel alleen met mij, wat jij vertelt blijft in deze ruimte.  Kosten hiervoor zijn 25,00 euro. Houdt rekening met 2 uren speeltijd, dit spel spelen mag zowel bij jou thuis als bij mij. Lijkt dit je leuk, neem dan contact met mij op. 

Wanneer: 

- Houd mijn Facebookpagina goed in de gaten voor de data of stuur mij een berichtje voor meer informatie. 

Wat: 

- Wij gaan op avontuur (zie foto's hieronder) om je eigen krachten te ontdekken. Wat vind ik leuk, waar ben ik goed in? Wat vind ik nog moeilijk en waar zou ik nog wat hulp voor kunnen gebruiken? Dit komt allemaal naar boven tijdens de expeditie. 

Het is mijn taak om op een positieve manier aan de gang te gaan met jullie kind(eren). Tijdens het spel is er drinken en wat lekkers.

Als het schat-eiland helemaal is ingericht naar jouw wensen, gaat de schatkaart mee naar huis en mag je hem aan iedereen laten zien. Je mag hem natuurlijk ook boven jouw bed hangen! 

Kosten:

- 7,50 euro per persoon, het spel duurt ongeveer 2 uren.  Per kind kan het spelduur verschillen.

Inclusief; drinken, wat lekkers en de materialen.

Opgeven is verplicht    vol = vol. 

 

 

 

Kindercoach Alien/ schatgravers
Kindercoach Alien/ schatgravers
Kindercoach Alien/schatgravers

Reacties van de ouders:

 

Ik vond het een hele leuke manier om over mijzelf na te denken.

Ik denk dat het heel goed is voor volwassenen om dit zo nu en dan te doen.

Het geeft je allerlei (nieuwe) inzichten. 

 

 

Vandaag mocht ik met 'speciale' kaarten de diepte in. "Graven" in jezelf..... best confronterend maar verhelderend.

Binnen twee uur een simpel antwoord op een vraag die al een tijdje ronddwaalde in mijn hoofd. 

 

Kindercoach Alien/ schatgravers
Kindercoach Alien/ schatgravers