Mijn praktijk:

Sinds 25 maart heb ik mijn eigen ruimte!! Hier ben ik echt ontzettend blij mee en ik laat jullie zien waarom:

Ik heb bij  “VOF de Skâns” een biologische melkveebedrijf met koeien een ruimte gehuurd, helemaal voor mijzelf!  Deze heb ik zo ingericht dat ik veel kinderen kan helpen bij verschillende coachvragen. Ook mag ik gebruik maken van een hele ruime tuin met terras en veel gras. Wat is er nou leuker dan bij mooi weer heerlijk in de natuur te zijn? 

Waarom deze keus?

Doordat ik alles in mijn praktijk bij de hand heb, kan ik goed inspelen op de behoefte van jouw kind. Door de rustige/ ontspannen sfeer van de boerderij en omgeving kunnen wij goed bezig met de coachvraag. Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens een sessie. Zo kunnen wij naar buiten gaan, kijken bij de dieren, wandelen langs de wei,  in de tuin spelletjes/ opdrachten doen of binnen blijven in mijn ruimte (bij slecht weer).

Natuurlijk kan er alsnog gekozen worden om een sessie bij jullie thuis te houden.

Aan de wachtende ouder(s) is ook gedacht, jullie kunnen zowel  binnen als buiten een bakje koffie of thee drinken en een tijdschrift lezen.

Ook is er gratis Wi-Fi.

Er zijn wel regels wat betreft wachtende ouders met kinderen;

In de stal kijken mag, maar wel met toezicht van volwassene i.v.m. rondrijdende tractors en niet tijdens het mesten i.v.m. de geur.

 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en zie jullie graag bij jullie thuis of in mijn ‘nieuwe’ praktijk!

Het adres is: Beetsterdyk 1,  8495 NC Aldeboarn